To train or not to train..

Lykken er rene makeup-pensler

Makeup er ikke det der fylder mest i min hverdag for tiden – har det ikke gjort i et par år efterhånden. Da jeg blev uddannet og arbejdsløs, var der ikke rigtig nogen grund til at lægge makeup dagligt. Da jeg blev gravid, endnu mindre grund. Og ja, det har jeg så i dag vænnet mig (lidt for meget?) til.

MEN på lørdag skal kæresten og jeg ind og se Tobias Dybvads one man show “Er det ikke dig fra Dybvad?” og så er der en lejlighed til at lægge makeup 😀

plakat

Så i går vaskede jeg alle mine pensler med Matas’ dybderensende shampoo og efterfølgende fik de hårkur hehe. Jeg kan ikke selv tåle kuren (desværre), så tænkte at penslerne da kunne få den. Er spændt på om hårene er ekstra lækre bløde nu 😀

IMAG1436

2

 • HvidLotus

  Hvordan gik det så? Blev de ekstra bløde og lækre?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie Blondin

   Det gjorde de faktisk, ja 😀 Men de duftede jo pludselig af parfume, og det “bryds” jeg mig faktisk ikke om :/

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To train or not to train..