Endomondo-update #1

Interview til ugeblad

Jeg blev for en måned siden interviewet til et ugeblad og fik at vide, at der normalt max går 14 dage til udgivelsen. Jeg godkendte da også artiklen allerede i samme uge, da de havde deadline. Men ved godt, at så blev det påske og der er gået noget tid dér. Jeg begynder bare at blive lidt utålmodig nu.. Eller ikke rigtig, for på den ene side ønsker jeg egentlig ikke at mine omgivelser læser den, på den anden side vil jeg jo gerne se det endelige resultat med billeder und alles, når nu vi brugte tid på det.

Nå, må vel indtil videre bare leve med angsten om, at der snart er billeder af mit tykke jeg, ude i det offentlige.. fedt..

So long lovers.. KYS!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endomondo-update #1