Kys det nu, det satans liv!

To train or not to train..

For én (1) måned siden, mere eller mindre præcist, meldte jeg mig ind i FitnessWorld. I dag satte jeg abonnementet på pause!!!! I det mindste erkender jeg allerede NU, at jeg ikke kommer afsted foreløbig – min søde kæreste, han meldte sig ind i december og har stadig ikke været afsted.

Det er fair nok, tiden er bare ikke til det for os lige nu.

Min hverdag er stadig ikke rutinepræget nok til, at jeg kan finde overskuddet til at smutte til træning. Barnet er konstant småsyg, så jeg ikke ved om hun skal i vuggestue eller ej. Boligen ligner Jerusalems ødelæggelse, og jeg er igen bagud med jobansøgninger. Så hvis jeg skal hive 1,5 time ud af dagen til træning (det er minus bad og spisning efterfølgende), så ved jeg bare der ikke kommer til at ske meget andet end dét den dag. Og det holder min uge lige nu ikke til sker 2-3 gange.

Så det får vente på sig, gør det!

Men er også lige meget, for jeg har efterhånden vænnet mig til mit tykke jeg og at jeg fortsat, 10 mdr. efter, ligner en der er gravid.

So long lovers.. KYS!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kys det nu, det satans liv!