Jeg er absolut novice som blogger – faktisk både på læse- og skriveområdet! Men det er ligesom om, at når man får et barn, bum, så skal man da blogge! Man kan da i hvert fald fodre grise med mommy blogs, har jeg måtte sande her på mine stille aftener, hvor barnet sover dejligt tidligt og tv viser absolut ingenting af interesse. Så nu prøver vi!

Mit navn er Julie og jeg blev i juni ’14 mor til en datter. Derudover blev jeg færdiguddannet Professionsbachelor i Ernæring & Sundhed juni ’13, så bloggen vil most likely primært omhandle den lille trold og livet som mor, samt det at være arbejdsløs. Men lur mig om der ikke kommer et indlæg eller to om den irriterende far, om kattene (er jo ikke crazy catmama for sjov), om en kage eller to, om dit og dat, om alt og ingenting!

Jeg håber selvfølgelig, det bliver sjovt og interessant at følge med i dét, jeg ellers vil kalde et ganske ordinært og til tider kedeligt liv 😉

Velkommen til min blog!

UPDATE 10/9/15:

Er pr. 1/7-2015 ansat som kontorassistent i et vikarbureau for tjenere, så nu er det så som så med at få skrevet.. det er også som om hele min interesse for blogs lidt forsvandt igen!