Ytringsfrihed med et men..!

Første fødselsdag med barn..

UPDATE: NU MED BILLEDER 😀

IMAG1170 (2)Jeg har holdt min første fødselsdag efter barnet er blevet født – og hold nu op, hvor har jeg aldrig været mindre parat til gæster! Flere kom en halv time før planlagt og lokalet så slet ikke ud som et, der skulle huse 14-16 personer. Der var endnu ikke dækket bord og jeg var stadig i fuld gang med kagerne.

Bollerne havde min kæreste sagt, han ville bage og de var også forsinkede – men passede jo så faktisk fint med mit tempo (jeg ved dog ikke, hvad hans undskyldning var – eller jo, hans PC).

Ej, men puh ha, det passer mig altså dårligt at være SÅ bagud i timing’en. Men alt blev da færdigt og gæsterne minglede jo bare, imens det sidste blev klar, eller hjalp til. Ingen brokkede sig og vi snakker da heldigvis også kun om en halv times forsinkelse.

Udover ikke at blive klar til tiden pga. et barn, der skulle have mad undervejs, blev ulykkelig over alle de fremmede mennesker, bleskift, underholdning… you name it… så betød det også, at jeg stort set ingen billeder fik af alle mine kager :-O Skandale!!!!

Jeg fik dog nogle, også i dag, da jeg spiste rester med kusinen, MEN pt. kan jeg ikke lægge billeder ind, da den fejler, når jeg sætter mobilen til. Aaargh altså. Så dem må I have til gode. Og mit Wales Hjerte blev ellers virkelig pænt denne gang 😀

I kan se prøven på hjertet her, samt resten af menuen – dog blev kryddersmåkagerne droppet, da manden bestilte kanelkage m. kaffeglasur. Vi blev enige om at fire kager var nok, hehe. De bliver ellers så flotte de småkager 🙂

Og her er billederne så 😀

IMAG1176

Den famøse kitkat-kage 😀 Den blev fin, men desværre blev selve kage bagt for meget og dermed alt for tør! (Billedet er i øvrigt taget med en ked datter på armen)

IMAG1177

Det fine Wales Hjerte, der denne gang bagte op helt flot og slet ikke faldt sammen 😀

IMAG1197

Dagens rester, og et billede af de søde, små gulerodsmuffins samt kanelmuffins 😛

IMAG1195

Fineste gave af den sødeste moster Mariah i verden <3

So long lovers.. KYS!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ytringsfrihed med et men..!