Ring nuuuuuu!

Endnu et afslag..!

Inden jeg søgte stillingen hos DTU, havde jeg skrevet til en anden derfra i forbindelse med, at de i den afdeling søgte en elev. Jeg fik aldrig søgt deres stilling, da de skrev noget med, at det krævede et kontorspecifikt kursus, og det gjorde den anden elev-stilling ikke. Men da jeg så blev vraget, kontaktede jeg hende igen for at høre, om de havde fået stillingen besat eller jeg stadig kunne nå at søge. De havde så endnu ikke fundet en elev, men havde samtaler igen i denne uge, hvor de SKULLE finde en. Jeg nævnte så, at jeg havde været til 2. samtale hos DTU, så hvis det nu lige var, så kunne hun jo høre internt, hvordan det var gået (i håbet om, at de jo så virkelig gerne ville se mig).

Hun skriver så i dag, at de er forpligtet til at finde en kandidat blandt de her, de har til samtale. “Men med din ihærdighed, skal det nok lykkes inden for kort tid (at få en elev-stilling, red.) :)”.

Kæft jeg er træt af at søge jobs! Selvfølgelig mener hun det kun godt, men hold nu kæft, hvor tror jeg bare slet, slet ikke på det selv længere……

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ring nuuuuuu!