Kunst på væggene

Let graviditet + Nemt barn = Allerede skruk

Min graviditet var relativ let – relativ fordi der selvfølgelig var småkvaler, såsom hovedpineanfald så voldsomme, at jeg ikke kunne lægge hovedet på puden for bar smerte :/ eller så meget vand i kroppen, at folk blev helt paf – eller det gjorde de så ikke, nej de kommenterede det, så jeg ikke selv var i tvivl om, at jeg så GIGANTISK ud! Ja, og så det faktum, at jeg udviklede HELLP syndrom og jo nær var kradset af :O

Men ellers, relativ let 😉

Mit barn er også relativ nemt, især sammenlignet med så mange andre. Vi døjede med ondt i maven den første måned, der gjorde nætterne lidt hårde og urolige, men det fiksede vi med Lactulose. Barnet har derefter sovet igennem fra hun var ca. 4 måneder (i skrivende stund vågner hun dog flere gange om natten og har gjort det et stykke tid nu – til stor frustration for moren – karma?).

Jeg er derfor allerede skruk igen. Faktisk har jeg været det fra hun var 3 måneder (måske lidt on and off, men stadig), hvor det hele vendte og jeg begyndte at få mere end 1,5 times søvn ad gangen. Men som jeg skrev i dette indlæg, så er det her i huset, bare ret let at være mor – og endnu lettere at være far!(!)! Så derfor skræmmer det mig ikke at få en til. Jeg synes så måske, det er lidt synd for Niko, hvis hun allerede nu skulle være storesøster. Eller jeg ved det ikke, for jeg kan også godt se fordelen i at være pseudo-tvillinger. Alle jeg kender, der er det, virker til at have et helt ekstremt tæt forhold til hinanden – enten som børn eller voksne. Men vil hun ikke blive en smule tilsidesat, imens den ny er lille? En smule overset? Overladt til sig selv?

Pt. er planerne på standby indtil jeg kender min “skæbne”. Får jeg ikke en elev-stilling eller et andet job i løbet af 2015, så får vi endnu en unge. Alt andet er spild af tid i min verden, for skal jeg alligevel gå hjemme, så kan jeg lige så godt gøre det med mave på.

Jeg håber så bare på, at både graviditet og barn bliver af samme støbning som sidst 😉

PS: Er det dumt at satse på at ramme sin egen b-day aka 29. februar?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kunst på væggene