Endomondo-update #2 April

Ring nuuuuuu!

Jeg var til 2. samtale i går til elev-stillingen hos DTU og de ville give svar senest i dag. Er jo ved at dø af spænding efterhånden :S

De skulle have én samtale mere efter mig, og valget står så iblandt os. Ud af 100 ansøgere er jeg nu oppe imod én!!! Kæft det er spændende altså…

Til samtalen i går deltog administrationschefen også og det var ham der førte samtalen. Jeg fik i døren, på vej ud, at vide af chefsekretæren, at jeg havde gjort et godt indtryk og sagt nogle gode ting. Og synes hun virkede lidt heppende på mig. Hun så i hvert fald glad og begejstret ud 🙂

Men ring nu bare!!! 🙁

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endomondo-update #2 April