Så godt som i gang!

Nye spor, nye veje, nye muligheder – giv mig nu for helvede bare snart noget at lave!

Jeg er uddannet PBA Ernæring&Sundhed i 2013, og endte faktisk med at holde helt af mit studie (jeg er ikke rigtig studie-typen, men mere en der bare vil have hænderne i bolledejen). Men da jeg sad og skulle søge jobs, føltes det bare slet ikke rigtigt. Jeg har ingen erhvervserfaring inden for mit felt, overhovedet, så jeg havde virkelig svært ved at sælge mig selv. Derimod følte jeg rigtig meget for de kontorstillinger, jeg fandt – og som jeg har god erfaring med.

SÅ NU har jeg besluttet at skifte spor – eller forsøge på det! Jeg søger derfor en kontorelevstilling med speciale i administration, som er det jeg aller helst vil arbejde med. Håber virkelig de vælger mig, selvom det betyder to på elevløn i husstanden   – det må vi jo tage som det kommer..

Jeg mener i hvert fald selv, at jeg var ret så god i mit job som ufaglært Team Assistant, hvor jeg, blandt virkelig meget andet, stod for at lave lønnen til alle de ansatte (og nej, så svært var det jo egentlig heller ikke, men det kræver da alligevel lidt tillid fra “bossen”) 😉

So long lovers.. KYS!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så godt som i gang!