Første fødselsdag med barn..

Baaah :(

Som jeg skrev i et af mine første indlæg, så har jeg lidt valgt at søge andre veje og blive kontorelev. I dag har jeg så modtaget svar om, at de har valgt at ansætte en anden – de har ikke engang ville se mig til samtale 🙁 baaah, så kan man godt blive lidt sådan her

IMAG0385 (2)

Så nu er der ikke andet for end at sende nogle flere ansøgninger og se om heldet er med mig.. men jeg må indrømme, at jeg kommer tættere og tættere på min idé om bare at få et barn mere i stedet. Synes ærlig talt, det vil være lidt spild af tid at gå ledig endnu et år, især min alder taget i betragtning!

So long lovers.. KYS!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første fødselsdag med barn..