Det sejeste menneske jeg kender!

Endomondo-update #2 April

Hold op, der har været stille her i noget tid, hva’. Jeg tog til Sverige med barnet, mormor, morfar og lille kusine Luna i fredags, og har ageret flyttedame søndag og i går, så pc’en har vel faktisk ikke været tændt siden torsdag sidste uge :O I dag skal stå på så meget afslapning, som jeg overhovedet kan komme i nærheden af – har da også allerede handlet klokken 8.30 haha (det er i øvrigt et mega lækkert tidspunkt at gøre dét på; ingen mennesker, ingen stress, man kan virkelige bare tulle rundt i butikken og få gennemtjekket alle de hylder, man normalt suser forbi (primært for ikke at lokkes til impulskøb, men pyt)).

Nå, men som overskriften antyder; jeg fik ellers slettet min Endomondo-mail i farten, men kom da heldigvis i tanke om det med det samme. Så her er resultatet af april-måned:

Endomondo aprilEt hundrede og halvtreds kilometer og femtusind kalorier – hold da op :O Det er i hvert fald en sjat mere end sidste gang (og så er det jo ikke gang ALT, jeg har cyklet, for glemmer næsten dagligt at tracke turen til og fra vuggestuen – men okay, det er altså kun 2km i alt..)..

I morgen står den på 2. samtale i Lyngby, så der kommer lidt ekstra kilometer til maj-regnskabet. PS: kæft jeg er skide spændt på udfaldet af den/de samtaler :S

 

 

So long lovers.. KYS!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det sejeste menneske jeg kender!