Interview til ugeblad

Optur på en ellers i forvejen flot mandag

Jeg havde ellers næsten opgivet nogensinde at få et job igen og planen så pt. ud til, at jeg bare skulle få det ene barn efter det andet – så er indtægten jo nogenlunde fast, ikk’ 😉 Ej, men nr. 2 ville det i hvert fald være smart at få.

MEN NU er der måske også håb for tykke her 😀

Jeg er her til aften blevet ringet op af DTU om, at de gerne vil se mig til en samtale på torsdag til deres elevstilling. Var virkelig begyndt at tvivle på det nogensinde ville ske, og tror selvfølgelig ikke, at jeg nailer den i første hug – eller håber selvfølgelig og ville da også være lidt blæret 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interview til ugeblad