Eyelash-extensions

Det sejeste menneske jeg kender!

Jeg er seriøst det sejeste menneske jeg kender! Det er måske ikke særlig flatterende at sige højt, men jeg kender altså ingen der er født under så heldig en stjerne, som jeg selv.

De ringede i dag fra DTU, at de gerne vil se mig til deres 2. samtale 😀 Det er i sig selv måske ikke specielt “heldigt”, men hvis man tager i betragtning, at jeg kun har været til 2 (TO) samtaler hele mit liv, så er det vel ret godt gået – altså såfremt jeg får aftalen i hus selvfølgelig, som det er sket de to foregående gange.

Men ja, jeg har kun været til jobsamtale 3 gange i hele mit liv; i 2004 hos Vilstrup, hvor jeg endte med at være i 10år, hos H&M engang i 2006 tror jeg, hvor jeg kun var en måneds tid (lønnen var simpelthen for lav i forhold til Vilstrup), og nu hos DTU (hvor jeg er 1 blandt 100 ansøgere).

Jeg krydser virkelig fingre – det ville sgu være så sejt – og ikke mindst fedt – at få elevplads hos dem.

PS: 7-9-13 don’t jinx it bitch :/

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eyelash-extensions