Nyt hår

Hva’søren, er hun stadig i live?

Nå, men skulle man aldrig lave et indlæg? Det er jo faktisk ikke fordi, der ikke er sket noget – vel nærmere tværtimod!

Jeg fik arbejde – ENDELIG – 1. juli. Pisse fedt.. eller! Lønnen er ikke noget at råbe hurra for, faktisk kan den i værste fald være lavere end dagpenge (det skulle den dog ikke som gennemsnit), kontrakten i sig selv er lettere kritisabel. Nå, det være, hvad det vil, nu er jeg jo i gang, ikk’? Jobbet er i sig selv også okay – men så er der hende, jeg arbejder sammen med! Vi klikkede helt ekstremt godt til samtalen og det var derfor, hun valgte mig (det er nemlig helt essentielt, da vi kun er os 2 på kontoret!). Men allerede nu, 2 uger inde i ansættelsen, har vi gået hinanden på nerverne flere gange. Jeg formulerer mig åbenbart på en måde, som hun finder dybt provokerende og personlig. Hun irettesætter til gengæld mig, som om jeg var 10år!

Så det er jo bare pisse fedt!

Vi har begge arbejdet hjemmefra siden tirsdag i denne uge, hvilket hjælper lidt på det hele. Der er også minimalt at lave pt., så det giver bedre mening for os at arbejde hjemmefra. Og så har jeg dagligt kunne få mig en eftermiddagslur, inden barnet skal hentes. Det er helt vanvittigt så træt, jeg er for tiden. Går i seng før kl. 23, står tidligst op kl. 7 og får alligevel en lur kl. 14!?!?! Man skulle fandme tro, at jeg var gravid…

Apropos, så er kl. 13.55, så det er da vist tid 😉

So long lovers.. KYS!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt hår