Endnu et afslag..!

Jeg har lyst til at skrige!!!!

Det er jo valgkamp, så der køres den ene hetz efter den anden mod mennesker på offentlige ydelser; primært kontanthjælp, men dagpengemodtagere kan ikke helt se sig overset.

Jeg er selv ledig og har snart været det i 1,5 år. Det betyder, at jeg lige om snart ryger ud af systemet – og jubii – skal over på den lækkert, høje kontanthjælp. Ja, altså det går jeg da ud fra den er, for det bliver jeg konstant tudet ørerne fulde med.

Kæft hvor har jeg lyst til at skrige!

Tror de/I seriøst, at de mennesker lever det fede liv? På papiret ja, der kan LA, Venstre, Konservative – og hvilke andre blå partier vi har – da sagtens få det fremstillet som et liv i sus og dus! Jeg er på dagpenge og den sats er højere end KH. Jeg mangler ikke noget, vi får mad hver dag, mit barn har tøj på kroppen og rene bleer og vi har mange materielle goder (købt på afbetaling godt nok, men dog betalt til tiden). Men vi har ikke mulighed for at spare en skid op – ikke engang 50 kr kan jeg finde ekstra om måneden, og jeg er ved at DØ over det! Det betyder jo, at der intet er til uforudsete regninger (som der hele fu..ing tiden er), at vi ikke kan komme på ferie (for gud ved hvilket år i træk), og det betyder, at barnets fødselsdagsgave skal købe på afbetaling (hvis vi da overhovedet får købt en)!

Jeg fu..ing hader mit liv PT! Og mit liv er ikke engang det værste, for jeg lider i det mindste ikke af en psykisk lidelse – endnu (kan du sige depression lige rundt om hjørnet?). Så jeg bliver fandme så træt, ked og ikke mindst vred, når folk skal gøre sig kloge på, hvor fedt livet er på overførselsindkomst.

Den brøkdel, der har det fedt, ja de snyder så vandet driver og det er selvfølgelig ikke fair. Men kan vi ikke starte med at få alle på dagpenge i job, før vi ser på KH, der består af en række syge mennesker, der højst sandsynligt trænger til hjælp andre steder end på pengepungen? Og når vi så har fået selvhjulpet de syge tilbage på arbejdsmarkedet, så ser vi, at der er så få nassere tilbage, at vi ikke engang gider besværet med dem – desuden tror jeg sgu heller ikke deres liv er synderlig fedt og misundelsesværdigt!

Jeg har stadig lyst til at skrige!!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu et afslag..!