Endomondo #3 Maj

Om “forkerte” valg i livet

Jeg har lige fundet ud af, at min såkaldte eks skal giftes på lørdag – et bryllup til 150.000 kroner! Han har også købt en lejlighed på Frederiksberg på 100+ kvm (lig med IKKE billig!). Jeg brugte små 3 år af mit liv på ham og vidste godt han var penge “værd” og/eller ville blive det. Han fik job hos Mærsk, da han blev færdig med sin CBS uddannelse, og inden da, havde han sparet hele sin kassekredit op, for hvis nu han fik job i en bank “så var det sådan noget de kiggede på”. Flot, tænkte Julie, der HVER EVIG ENESTE måned formåede at køre sin kredit i bund.

Da vi så sluttede vores leg som kærester, scorede jeg en tandlæge (lig med penge), som var igang med at videreuddanne sig til kæbekirurg (lig med endnu flere penge). Jeg tændte helt vildt på den titel – det er den sejeste titel jeg til dato har mødt. Kæbekirurg – kirurg – smag lige på det engang. Nå, men det skulle ikke være os to, det vidste vi begge godt fra start og det var et rent lust-forhold vi kørte (og spillede jo nok også lidt ind på mit valg).

Mit valg, der endte med faren til mit barn; En arbejdsløs smed med en 600.000 kroners gæld i bagagen. Flot! Hvis det ikke er ægte kærlighed, så ved jeg sgu ikke hvad.

Nå, faktisk er jeg ikke misundelig eller savner eller fortryder. Det her stille ingen-penge-liv passer sgu ret godt til min mentalitet, som en giver og ikke en tager – sagde vi 😉

So long lovers.. KYS!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endomondo #3 Maj