Første rigtige dag i vuggestuen og en tudende mor!

Syg baby og besøg af en journalist

Mit barn har været syg i weekenden med opkast lørdag og meget sløv og puttesyg søndag. En virkelig dårlig timing fra hendes side, da jeg får besøg af journalist og fotograf i dag, om et par timer faktisk. Og her ligner Jerusalems ødelæggelse!

Det er på baggrund af dette indlæg, at jeg blev kontaktet. Har det en anelse ambivalent med det, for på den ene side kan jeg godt se, det måske ikke er et emne, der berøres helt vildt i mediebilledet, på den anden side er jeg af den klare overbevisning, at intet i mit liv er særlig specielt – da ikke ud over min fødselsdato, og så måske at jeg var det første eksempel på Riget tilbage i ’88 med en japansk virussygdom kaldet Kawasaki, og måske at jeg skulle udvikle det relativt sjældne HELLP syndrom. Men ellers, så er mit liv altså ret leverpostejsfarvet.

Men jeg er gået med til interviewet, for hvis hun, journalisten, mener emnet er interessant og værd at skrive om, så skal hun være så hjertens velkommen. Jeg går jo alligevel bare herhjemme…

Er spændt på, hvor meget jeg når at rydde op. Hmm. Nå! Verdens sødeste moster har sagt, at vi bor i “et rigtigt hjem”, du ved, dem der man IKKE ser i Bo Bedre, så det tror jeg bare, jeg siger, når de træder ind ad døren 😉

So long lovers.. KYS!

2

 • Det bare miiig

  I mit hovede defineres “et rigtigt hjem” ved at når man kommer ind ad døren føler man sig straks hjemme. Man skal ikke være bange for at sætte sig i sofaen og kommer til at krølle en velplaceret sofapude. Man skal ikke være bange for at tage en af de nøjeoptalte dronningemandler lagt i en Royal Copenhagen sukker/snackskål. Nej, dér kan man smide sig i sofaen, og man bliver opvartet som var man taget en tur hjem til sine forældre. Og man må også gerne kigge i køleskabet om der er noget der frister. Ja sådan er et rigtigt hjem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie Blondin

   Hihi, så vil jeg sgu gerne levere et rigtigt hjem 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første rigtige dag i vuggestuen og en tudende mor!