Hvidovres sødeste baby aka photocare konkurrence

Kys det nu, det satans liv!

IMAG1380

Niko og fasters hund, fra påskeferien på Bornholm

..Er det ikke sådan TV2-sangen lyder? Ikke at mit liv er satans pt., næh det er bare utrolig kedeligt – på papir – for tiden.

Med en påske lige efter, at vuggestuestart var kommet godt op at køre, så skal vi lige finde hverdagen igen herhjemme. Men nu er den der vist, hverdagen. I går var barnet i hvert fald glad hele dagen dernede, og da jeg kom for at hente hende, lå hun helt fredfyldt i en barnevogn og var lige faldet i søvn. Så jeg smuttede igen og fik handlet inden de ringede og sagde, at nu kunne jeg godt komme retur.

Sammenlagt havde jeg nok været hjemme en time inden jeg gik til vuggestuen. Efter aflevering stod den nemlig først på “besøg” hos cykelmanden for at hente min cykel, som han havde haft til service siden før påske. I løbet af natten var den så punkteret og dækket sprang, da han pumpede den :O Så den skulle lige fixes igen! Jeg havde haft det ene barnevognshjul med, der også skulle have ny slange, hvor jeg, imens han skiftede, smuttede i bageren – det var først da jeg kom tilbage derfra, at han fortalte det med cyklen. Kunne ellers lige ha’ sparet 10 min på den konto. Skulle jo ikke bruge barnevognshjulet igen før om eftermiddagen.

Nå, så måtte jeg jo gå tilbage. Jeg skulle gøre rent i 2,5 time for “en nabo”, og da jeg var færdig der, passede det med, at jeg kunne hente cyklen (endelig) og komme hjem til en bid brød, inden den stod på hentning. Synes godt nok ikke jeg nåede meget derhjemme i går..

..Så i dag står den på husmoder, med tøjvask, oprydning, støvsugning og GULVVASK! Har endelig fået en ny gulvskrubbe, eller det vil sige en moppe, så skulle også ud og have ny spand. Det fandt jeg så hos Fakta i går, som forhåbentlig passer. Gulvet trænger virkelig!!! Så må hellere komme i gang…..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvidovres sødeste baby aka photocare konkurrence