Første fotografering hos en professionel

Kunst på væggene

Med inspiration i dette blogindlæg, får I her et indblik i, hvad der kommer til at hænge på væggene i det kommende børneværelse.

IMAG1326

Morfars girafbillede

Vi har relativt meget kunst på væggene herhjemme (dem der kender mig, sidder nu og skrald griner, for relativt er i den grad en underdrivelse). Vi har en tre-fire vægge, der er helt bare og det har undertegnet det lidt stramt med. Men da manden (åbenbart) synes vi har aaalt for meget hængende, så har jeg valgt at acceptere dem – også selvom det betyder, at vi har billeder, der bare står på gulvet!

MEN barnets billeder skal altså op, uanset hvad han mener. Jeg har købt den fineste navnetavle til hende og glæder mig så meget til den engang får sin berettigelse på en væg. Jeg valgte at købe sættet, da jeg synes prisen var rigtig fin for noget  sødt. Stjernetegnsplakaterne er virkelig også fine, synes jeg, for ikke at tale om de nye milestenskort :O Ej, gør dig selv den tjeneste at tjekke siden ud!

Nikoline_Navnetavle_Sæt

#prikogstreg

Hos plakatdyr.dk faldt jeg tilfældigvis over et tilbud, da en fra min mødregruppe havde lavet en kommentar på deres FB-side. ABC og verdenskort til en virkelig god pris (husker den som billigere end deres nuværende tilbud). Desværre fik vi købt forkert størrelse rammer, så de får vente på sig.

#mortenløfberg

#mortenløfberg

I julegave fik vi denne ‘giraf’ lavet af Morten Løfberg. Hans side er bestemt også et kig værd, synes jeg. Og slutteligt har vi af mormor fået et lille billede lavet af Gabriela Strøm – af en giraf 😀 (ja moren er gået all in på giraffer til datteren)

IMAG1323

Hendes værelse bliver SÅ fint!

 

So long lovers.. KYS!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første fotografering hos en professionel