Frokost

Opråb #1

Nu tager I jer kraftedeme sammen cyklister! Der gælder sådan set de samme regler for jer, som for billister og andre motorkøretøjer!

Ved hajtænder har man ubetinget vigepligt, hvilket betyder, at du, cyklist, skal holde tilbage (for den gående, andre krydsende trafikanter – you name it)! Ved et fodgængerfelt – ja, der gælder faktisk præcis samme regler! Du skal UBETINGET holde tilbage, dvs. altid, hvis der kommer andre trafikanter. Altid. Også dén dag!

Hold nu kæft, hvor er jeg træt af cyklister, der bare tonser afsted, som om der gælder særlige færdselsregler for dem. Man gider da ikke lige stoppe op, uanset om du står og venter eller ER trådt ud.

PS: jeg er selv cyklist, en ihærdig en af slagsen egentlig, og inden min datter kom til verden, var jeg også den hurtige slags – den der altid overhaler og ligger forrest på cykelstien. Men jeg har fandme altid holdt øje med de andre trafikanter, og jeg holder hellere tilbage en gang for meget end en gang for lidt 0:-)

God dag lovers 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frokost