Aqua Clean to the rescue :D

Jeg er den værste i mødregruppen..

..for jeg har aldrig noget vrøvl med barnet.

Vi kender dem alle – de der kvinder, der fortæller om at sove igennem med det samme, aldrig noget gråd, ingenting overhovedet ud over happyness malet i hele ansigtet. Sådan er jeg, i mødregruppen i hvert fald. Og barnet har da også sovet igennem i nat – juhuu siger jeg, efter 3 dage, hvor jeg har skulle op. Ja TRE dage, hold nu op 😉 Men altså, når man har haft sin nattesøvn i noget der minder om 4 måneder nu, så er tre dage da lige pludselig hårdt :O

Til gengæld synes jeg altid hun har været strid med sine lure. Ikke fordi hun ikke tager dem (hun er jo ganske let at lægge og sover inden for 5 minutter), men fordi hun er nærig med dem. En halv time er normalen, og der når man jo ikke meget andet end lige at ordne køkken, lave en kop kaffe eller få sig en mad. Her er hun så også begyndt at blive bedre og tager oftere 1 time ad gangen, dog er vi nede på kun to lure dagligt, inden hun kommer i seng for natten ved 21-tiden.

Jeg ved ikke om jeg bare er mere rolig omkring det, for når vi taler sammen i gruppen, lyder det hele ret ens – de andre er bare ved at gå ud af deres gode skind, over at barnet ikke sover. Og de sover da altid mindst en lur, når vi er sammen – muligvis med lidt kamp, men de sover, og gerne 1-2 timer.

I dag tog hun 1 time inden vi tog afsted,…

IMAG1103

… 1/2 time derhenne, og så stod den på leg 🙂

IMAG1106

So long lovers.. KYS!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aqua Clean to the rescue :D