Så godt som i gang!

Så godt som i gang!

Hold op det tager tid at komme i gang, med en datter der pt. ikke vil sove mere end en halv time ad gangen, to gange dagligt! Ej, men hvor blev den søde, lille pige af, der sov HELE DAGEN??? Jeg skulle jo klart være kommet på denne blog-ide noget tidligere..

Anyways, nu giver vi det et shot – regner jo kraftigt med, at hun SNAREST falder tilbage i sin rutine med at sove fra kl. 21, og fra hun bliver lagt. Ikke noget med at vågne og kæmpe, og kæmpe, OG KÆMPE, i flere timer, så ens aften går med det. Dumme unge 😉

1422527492515

Vi blogges forhåbentlig ved igen snart…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så godt som i gang!