En begivenhedsrig weekend og nu, endnu et brøl!

Så langt, så godt…

DR skriver, at blå blok vinder flertal – 89% af stemmerne er nu talt op og resultatet ændres nok ikke synderligt fra nu af.

Sørgeligt, det må jeg sige. At DF stormer frem på den måde, er mig både en gåde og skræmmer helt vildt. Jeg synes det er sørgeligt, hvis det er et udtryk for, at vores samfund igen er blevet ultra fremmefjendsk, som tilbage i 90’erne.

Når det så er sagt, så er jeg spændt på de næste par dage, hvor en ny regering skal dannes. En regering, som DF efter eget udsagn ikke vil være med i, men som de nok næppe kan komme udenom (desværre). Come on, de er blevet det næststørste (!) parti i DK og vil være det største parti i blå blok. Vil det ikke være underligt, at de ikke går i regering? Vil da også være “spændende” at se, i hvilken retning de trækker Danmark.

Hatten af for DF, de kan sgu deres kram. Thulesen Dahl er godt opdraget af Pia K, det ses tydeligt. De har da også gode områder, såsom ældre og svage i samfundet, dyr er de også glade for – så hvorfor den frygt for det fremmede? Hvorfor den manglende tro på, at DK kan bestå med indflydelse udefra? Hvorfor den store angst for islam især?

Jeg forstår det ikke, og jeg er bange for det DK, der står om 4 år.

Håb, må være kodeordet nu. Håb om, at de trods alt klarer at bære opgaven – omend jeg har mine tvivl…

2

 • Ja, det var en rigtig sørgelig aften! I det mindste fik DF de fleste af stemmerne, så V, LA og K kan ikke danne flertal uden DF og DF er heldigvis uenig med dem på mange områder, såsom nulvækst/minusvækst og skattelettelser. De er jo egentligt et meget rødt parti, med undtagelse af deres udlændingepolitik.
  Jeg tror derfor personligt ikke, de vil få det helt store indført de næste par år med undtagelse af stramninger på udlændingeområdet. Det skyldes nok at Danmark er blevet så fremmedfjendsk, de fleste folk stemmer jo udelukkende på DF pga. deres udlændinge politik. :/
  Du må have en dejlig weekend!
  Kram,

  http://nikkilund.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie Blondin

   Jeg frygter, at det kommer til at se meget ud som sidst blå var ved magten. Der var det i høj grad DF der satte dagsordenen, da de var tungen på vægtskålen – og de er ikke bange for at stille ultimatummer 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En begivenhedsrig weekend og nu, endnu et brøl!