Baaah :(

Mission ‘sig noget positivt til en fremmed’ :)

3d0fae86161c54bdcfe79637defef88e

Jeg synes egentlig selv jeg er ret god til at sige noget pænt til folk – who am I kidding, gu’ er jeg ej! Jeg er rigtig god til at tænke noget positivt om andre, at de har en pæn kjole på, fået lagt en flot makeup, har noget misundelsesværdigt lækkert hår, men som regel bliver det inde i mit hoved. Det vil jeg til at lave om på!

Jeg læste i morges dette blogindlæg og hold op, hvor jeg elsker den positive indstilling og opdragelsesmetode. Den vil jeg forsøge at efterligne 😀 Fra nu af skal mine pæne og positive tanker om andre ud af hovedet, UD i virkeligheden og glæde andre. For er der noget så skønt når en fremmed roser noget ved en? Nej vel, for der ved man, at det må være sandt og ikke en “pligt kompliment”, som vi jo alle kommer med fra tid til anden til venner og bekendte.

Der var engang en ung pige (vi taler måske 10-12år gammel), der cyklede forbi og i forbifarten sagde til mig, at jeg havde en rigtig flot bluse på. Hold nu op, hvor blev jeg glad 😀 Min mor spurgte engang en kvinde på cykelstien, hvor hendes sandaler var fra, for hun syntes virkelig de var flotte. Generelt synes jeg faktisk min mor er ret god til det med at sige noget pænt til fremmede, og jeg har engang sagt til en kvinde på et diskotekstoilet, at hendes kjole var flot (eller noget andet, kan egentlig ikke huske detaljerne – det var jo et diskotek, ikk 😉 ). Hun syntes vist egentlig, det var lidt underligt, men inderst inde er jeg sikker på, hun blev glad.

images

For jeg er godt klar over, at faren er, at vi finder det underligt, at en fremmed henvender sig, for hvad er deres skjulte dagsorden – sådan en må de da have? Ingen gør jo noget gratis, vel? Fyrene siger kun, du er pæn for at komme i trusserne på dig, kvinder siger intet pænt til hinanden, for så bliver man en større konkurrent.

Men det skal være slut nu!

Vi skal begynde at være sødere ved hinanden uden nogen direkte gevinst. Det er skide god karma, og hvad du giver ud, kommer igen. Så folkens, lad os starte en fælles mission; sig noget pænt til en fremmed du møder på din vej. Jeg er sikker på, at både din og dennes dag bliver så meget bedre efterfølgende 🙂

large

3

 • Fanny

  Så rigtigt. Det der ofte holder mig tilbage, er at nogle piger kigger skævt til en hvis man kommer med en kommentar – også selvom den egentlig er positiv. Men det er jo langt de færreste selvfølgelig.

  Jeg er også utrolig god til at tænke positive ting om folk. Jeg vil øve mig i, at blive bedre til at få det ud af munden 😀

  http://theblackmile.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • iami

  Uuuh jeg ville også ønske jeg kunne sige alle de søde tanker jeg tænker om andre højt 🙂
  Det må vi blive bedre til!

  Kig gerne forbi ♥
  http://www.iami.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie aka CrazyCatMama Blog

   Spøjst at vi ikke bare gør det, ikk’, når nu det er pæne ting, vi tænker 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baaah :(