Om "forkerte" valg i livet

En begivenhedsrig weekend og nu, endnu et brøl!

Barnet fyldte 1 år i går og hold op, hvor har jeg spammet min instagram-profil haha 😀 Med kager mest, tror jeg, måske kun kager faktisk 😛 Men nu kommer den nok også til at være stille igen et stykke tid..

Nå, men så har jeg lige læst endnu en smædekampagne mod mennesker, der har det sølle. HOLD NU KÆFT! hvor er jeg træt af det. Ej, men det er jo SINDSYGT! Hvad f… for folk til at have så ondt i røven over mennesker, der ikke har en skid?!?!?! Om jeg forstår det altså.

Det er en tekst, der fortæller, hvad der sker men illegale invaderere i forskellige lande. Fx at det ene sted får man 12års fængsel, et andet sted forsvinder man fra overfladen. Og så en meeega lang smøre om alle de goder, man modtager i DK.

OKAY! Hvis du er IL-LE-GAL, så er du her forbudt, ja. Og er du her forbudt, så leder politiet efter dig. Godt så! Tror I så selv, at man kan gå på socialkontoret og score en masse af vores latterligt (ironi kan her forekomme) høje socialydelser? Nej, det kan man altså ikke. Korrekt, at de kan få arbejde – ulovligt – men det kan du satme også i alle andre lande. Ulovligt. Med risiko for at blive snuppet af ordensmagten!

Jeg er næsten overbevist om, at opdages illegale indvandrere i DK, så smides de ud per omgående. At de så måske ikke altid “forsvinder”, det er en anden sag. Eller også så smides de i fængsel (men det er jo også luksus i DK, right?).

Nå, bedøm selv teksten, der er set på Facebook:

facebook

2

 • Jeg synes ikke, at teksten dukker op, heller ikke selvom, jeg prøver at opdatere? Ellers rigtig godt indlæg og god pointe! 🙂
  Kram,

  http://nikkilund.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie Blondin

   Hmm spøjst, for det er bare sat ind som et billede – og jeg kan godt selv se den 🙁
   Tak for din kommentar ellers 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om "forkerte" valg i livet