Hva'søren, er hun stadig i live?

Ingen lur i dag og i morgen..

..Nå ingen lur til mig alligevel, som jeg ellers pralede med her, kaffen tog toppen og jeg faldt over et par blogindlæg.

I morgen står den heller ikke på lur, og det er jeg straks mere spændt på, hvordan jeg klarer! Jeg arbejder hjemmefra (igen) og har derfor valgt at holde barnet hjemme. Hun skal nemlig ned til farmor og overnatte til lørdag (gru, det er ALLERFØRSTE gang hun sover ude uden mor og far, udover i VS self.). Jeg havde været nervøs for ikke at se hende rigtig, inden hun bliver hentet, så på denne her måde, får jeg set hende i masser af timer inden 😀

Nå, men hvad skal mor og far da, siden barnet skal passes?

Faren han skal på biograf-date med moster Mariah, imens moren er på drinks-date med onkel Simon (jeg og Simon gider nemlig ikke se Minions, eller hvad filmen hedder..). Og når biograf-daten er færdig, så mødes moster og faren med os. Og så skal vi spise og drikke til den lyse morgen 😀 haha, ej måske ikke, men i hvert fald hygge og få drinks og ikke tænke på, at vi skal tidligt op dagen efter 😀

Kæft, hvor jeg tror, det bliver lækkert 😛

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hva'søren, er hun stadig i live?