I morgen går det løs!

Vuggestuestart og den heldige vinder af en konkurrence, jah :D

IMAG1336

Vi havde første dag i vuggeren i går og fik ikke andet en ros 😀 Pigebarnet tog det hele SÅ fint og roligt – skulle selvfølgelig lige se det hele an til at starte med, men kunne efter lidt tid både sidde hos pædagogerne, endda gå ud på gangen og lege, uden mor var lige i hælene 😀 Vi spiste også med til frokost både i går og i dag, da hun ikke gav tegn til at have fået for meget.

I dag var vi der fra ca. 8.45-12, og hun sprang sin formiddagslur over. Men efter frokost gik den så heller ikke længere og hun faldt i søvn på mig (og sover pt. stadig (kl. 13.20)).

Og så kom jeg hjem til besked om, at jeg har vundet en konkurrence, der løb på både Facebook og Instagram. De fineste milestenskort designet af Prik&Streg – dem glæder jeg mig helt vildt til at se. Er jo dem, der også har designet Nikolines navnetavler 🙂

Skide god start på ugen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I morgen går det løs!