Glædelig fastelavn

Sig nærmer tiden for vuggestuestart!

Om præcis en måned starter min lille prut i vuggestue – hun vil to dage forinden være fyldt 9 måneder. Det jeg er aller mest spændt på er, om hun bare er en bitte lille pige i forhold til alle de andre, mit indtryk er nemlig, at de fleste venter til de er 1 år gammel :/

Åhh. Det kan bare ikke lade sig gøre for os, for al betalt barsel er opbrugt 21/2. Ja, vi var lidt sjuskede på det område (dét blandt alt for mange andre) og faren holdt 10 ugers barsel samtidig, da han ikke længere orkede sit job. På den måde kunne han “gå hjemme” og vente på at starte nyt studie. Moren syntes også, det var rigtig hyggeligt at være to hjemme i den periode, om end det var sparsomt med hjælp fra faren (men bare dét, at man ikke er alene, har en væsentlig betydning, og især med en lille ny). Men de 10 uger mister barnet så og må starte i institution.

Held i uheld, så går jeg ledig, hvilket betyder, at den lille trold kan få lige så mange korte dage det skal være – sådan kl. 9-14/15 forestiller jeg mig (min pædagog-mor siger det er vigtigt, at de får eftermiddagsmaden med, så de kender den rutine eller sådan noget).

“Og hvad skal du dog så bruge al den fritid til lige pludselig?”, spørger I.

Jeg skal SÅ meget starte min træning op igen!!!! Det kan simpelthen ikke være rigtigt, at jeg ikke kan klare en cykeltur til Vesterbro eller Amager tur/retur, uden at mine ben er HELT færdige :-O Jeg overvejer ofte at gå noget af vejen og det er sgu for dårligt! Og så savner jeg mine stærke og, ikke mindst, mindre arme, samt en ret meget fladere mave/slankere ryg/mindre inderlår/strammere røv – åhh gud! Jeg savner min gamle krop – og især den fra 2012, hvor jeg var mit fit’este jeg!

 Så jeg sætter nogle mål, for er det ikke dét man skal?

– minus 10 kg/veje 55-57 kg (dette mål er ganske “fravigeligt”, da det hele kommer an på, hvordan min krop ser ud. Så kan jeg for min skyld veje 70 kg, hvis bare jeg er “stram”) 

– mindre taljemål/arme/lår

-mindre/strammere numse = et lavere buksemål (som minimum 36)

-mindre bluser = størrelse 34/36 (alt efter typen)

-og så skal jeg kunne passe mine kjoler og nederdele igen!

Det her er mine absolutte mål! Hvor lang tid, der er realistisk, har jeg faktisk ingen anelse om pt. Har jo ingen idé om, hvor meget fritid, jeg kommer til at få og dermed, hvor meget jeg reelt får trænet. Men håbet er da 2-3 gange om ugen, gerne fordelt på styrke (fx stram op), kondition (bikefit eller puls/styrke) og smidighed (yoga/pilates).

Og så skal min motivation bare være helt i top, så jeg rent faktisk får trænet og kan se resultater inden for et par måneder max!

Tror I på mig? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig fastelavn