Jeg er den værste i mødregruppen..

Don’t jinx it bitch!!!

Det var så en my for tidligt, at jeg fik rost mit barn til skyerne, som den søde, lille engel, vi kender hende her i huset.

Vi har haft en helvedes nat!

Først med vågent barn, der skulle have sut et par gange. Så kom hun med over i sengen, hvor jeg mærker, at hun er brand varm og lugter umiskendeligt meget af tis. Ny ble og af med bukserne resten af natten, for at få temperaturen ned. Hun falder i søvn, men glæden er kun kort, for en time efter vågner hun IGEN og er meget utilfreds – sutten er ikke nok, faktisk er den bare dum.

Vi forsøger endnu engang med en ny ble, og der er da også tisset gevaldigt allerede. Hun er også stadig vanvittig varm, så jeg henter en af de kogte klude og lægger på hendes pande. Det hjælper lidt, hun falder til ro og vi kan sove igen.

Indtil hun IGEN vågner og er utilfreds!

Jeg har slet ikke tal på, hvor mange gange det stod på, så da hun kl. 5 vækker os, er vi på nippet til bare at stå op! Vi forsøger dog lige med en flaske og den falder hun da også til ro på, og langsomt i søvn på mig. Lige indtil jeg vil lægge hende i den gamle vugge. Utilfreds igen, IGEN, IGEN!!!

Hun får resten af flasken og falder i søvn. Faren falder i søvn. Jeg falder i søvn. Og denne gang til kl. 8.30.

Det stakkels barn har en smule feber – 38,2 her til morgen – “det er nok pga. tænder”, hvis du spørger mormor, så det er vel okay, at hun er lidt pjevset. Det er nu alligevel ganske ulideligt for forældrene!

Nu skal hun bare se at blive frisk igen og den glade, lille pige, vi kender og elsker <3

IMAG1110[1]

Træt lille pige efter lorte-nat 🙁

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er den værste i mødregruppen..