Ret nemt!

2016 lægger stærkt ud!

Jeg kan mærke, at 2016 bliver et godt år! 2015 var ikke værst, men jeg tror faktisk, at 2016 topper. Det kan godt været jeg ikke får lov til at få mit barn nr. 2 (der er 50-50 chance, så ved I alle det 😉 ), men vi får større bolig senest til sommer og så kan Christian da ikke bruge pladsen som modargument. Arbejdet går godt – vi har ultra ikke-travlt, men alligevel tilpas at lave til at det ikke er kedeligt, og lønnen er i det mindste lidt mere end dagpenge. Kærligheden er også som den skal være, der er langt imellem skænderierne over småting, så det er s…de godt <3

OG så har jeg jo fødselsdag i år, juhuuu 😀 “Det har du vel hvert år”, tænker du nok, hvis du ikke kender mig. Men så kan du bare tjekke kalenderen ud og sammenligne med sidste år 😉

Jeg fejrede mig selv i går med familien og i dag har jeg haft besøg af min mødregruppe til rester. SÅ hyggeligt, selvom der er meget gang i sådan tre 21 måneder gamle piger. Og når man så har en datter med ejerfornemmelser overfor ALT sit legetøj, så kræver det sit lige i begyndelsen. De endte dog med at hygge sig sammen med biler, cykler, klapvogn og nytårshatte. Haha ærgerligt vi ikke fik billeder af det. Generelt har jeg ikke fået billeder af de her to dage – jeg er den dårligste paparazzi altså.

I morgen står den på VIP fødselsdag med mine forældre og Mariah. Måske får jeg taget billeder af den dag 😛

So long lovers.. KYS!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ret nemt!