Salt-forskrækket!

Cocktail-kursus med gamle gimper!!!

I lørdags var jeg på cocktail-kursus, som jeg fortalte her, og det var smadder hyggeligt. Det gik ski*e hurtigt og var ikke samme “kvalitet”, som det vi var på sidste år. Men det var rigtig fint til trods for en dårlig fornemmelse af bartenderen/instruktøren, der til at starte med virkede sur. Det hjalp jo nok i takt med, at drinksene kom indenbors 😉

Vi stod ved siden af to 50+ kvinder, der helt sikkert selv mente, de var skarpe til det her – but not so much actually! Vi forsøgte flere gange at hjælpe dem med antal, ingredienser, at få tømt og skyllet deres shaker og andre ting. Uden mærkbar taknemmelighed, men pyt.

Vi pressede både citroner og lime, så ens hænder blev ret fedtede. Der var hverken vandhaner eller våde klude, så vi kom på en lidt alternativ måde at vaske hænder, ved at tage en lille smule af shaker-skyllevandet på hænderne og tørre dem i det viskestykke, vi havde snuppet.

Til slut står den ene af de “ældre” damer og hælder vand på hænderne og “vasker” dem – HEN OVER ISTERNINGERNE!!!! Jeg måtte lige se en ekstra gang og får sagt til Mariah, at det altså ikke er okay. Mariah kigger og der er damen i gang med at gøre det igen. “Man har jo fået ret fedtede fingre”, siger de så, hvortil jeg svarer “ja, men nu kommer det jo i din drink” og smiler, for ikke at virke FOR forarget. Damen siger så, at det er lige meget, for vi skal ikke lave flere. Så får den næste det i sin drink, siger jeg, hvortil gimpen (ja det synes jeg i den grad, hun var efterfølgende) svarer, at det var hun da ligeglad med :O

Jeg tror helt ærligt. at mine øjenbryn røg så langt op i panden, at de nær aldrig var kommet ned igen. Jeg gik et øjeblik i chok! Veninden sagde da også hurtigt, at der var ikke flere isterninger, og for ikke at skabe en scene og påstå, at de ikke var deres alder værdig, sagde jeg, at så var det nok okay.

MEN nej det er sgu da ikke. De kom jo bare og fyldte isterninger oveni uden at skylle stedet inde. Det er jo i princippet en tikkende bakteriebombe nu. Og det var hende damen bare ligeglad med. Føj. Virkelig dårlig stil. Det er jo præcis derfor, at folk bliver syge på restauranter, sygehuse, barer – whatever – fordi der findes typer som hende, der ikke gider skænke sine medmennesker en tanke.

Møder jeg en type som hende igen engang, så håber jeg sgu ikke jeg holder tand for tunge, men giver vedkommende tørt på. For det er virkelig ikke okay, hverken at gøre det eller bare være så ligeglad med om andre får roskildesyge!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Salt-forskrækket!