Optur på en ellers i forvejen flot mandag

Cocktail-kursus

399439_10150943800875689_1598890170_n

I aften er jeg inviteret på cocktail-kursus af den sødeste Mariah i verden. Hun syntes det var synd, at jeg ikke rigtig kunne være med, da vi var på et til hendes polterabend. Jeg var lige lovlig gravid til, at det så pænt ud med en drink i hånden 😉

Så det står aftenen på. Det var så meningen, at faren også skulle have lov til at komme ud, men babysitter-mormor er taget til Sverige i weekenden. Vi aftalte så, at han kan tage ud, når jeg kommer hjem igen ved 22-23 tiden. Han valgte dog i stedet at tage ud i går – og kom hjem kl. 5 i morges :O Hold nu op, hvor jeg ikke forstår, hvordan han kan. Mener, jeg døde på sofaen før 23 i går.

I dag får han selvfølgelig lov til at sove længe – læs: i håb om, at jeg (selvfølgelig) får lov til det samme i morgen – uagtet om jeg er kommet hjem kl. 22, 02 eller 05 !!! Jeg har mine tvivl, for de andre gange jeg har været ude, har jeg måtte stå op, når barnet er vågnet. Det gør altså, at man ikke rigtig orker at tage ud 🙁 Dét og så det faktum, at jeg skal have dårlig samvittighed over, at barnet derhjemme er ked og ikke vil sove. De updates, jeg får undervejs, er nemlig udelukkende brok fra farens side. I dag får han at vide, at han kun skal skrive, hvis det er noget rart eller jeg skal komme hjem ASAP. Gider ikke (også) have denne aften ødelagt.

PS:  barnet har på nuværende tidspunkt sovet i en halv time og tv’et kører stadig på ramasjang, klassisk…

So long lovers.. KYS!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Optur på en ellers i forvejen flot mandag