Lykken er rene makeup-pensler

Endomondo-update #1

Jeg havde min cykel til service over påsken, og hold nu op, hvor den kører som en drøm nu 😀 Det er præcis som at være tilbage i min gamle form, så måske var det slet ikke mig den var gal med, men cyklen.

Jeg tracker primært mine cykelture og får månedligt en update fra Endomondo. Er spændt på, hvad den siger næste gang.

Hvor det før service tog mig næsten 40 minutter (!!!) at cykle til Vesterbro og Amager, tager det mig nu kun en halv time; i dag til Vesterbro 6,87 km på 27 minutter og hjem til Østerbro 6,95 km på 37 minutter (der var der modvind hele vejen :/ ). For en uge siden gik det bedre; til Amager 7,75 km på 31 minutter og tilbage til Østerbro 7,91 km på 32 minutter.

endo feb

Min februar-måned

So long lovers.. KYS!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lykken er rene makeup-pensler