Fotografering - so what to wear?

Første fotografering hos en professionel

Vi var i dag til fotografering af den lille trold, til en kommende konkurrence, som jeg også skrev i går. Det er første gang vi prøver noget sådant, men da barnet altid bliver ellevild, når jeg knipser med blitz, gik jeg ud fra, det ville gå smurt.

Not so much!

Hun skulle lige se det hele an – lææænge. Hun var meget nærig med smilene, fordi hun ikke helt forstod, hvad der skete; hvem han var, ham fotografen; og hvorfor hun skulle sidde alene, midt på gulvet. Bamser hjalp ikke rigtig, til gengæld løsnede hun lidt op, da hun fik lov til at få morens mobil 😉 Det hjalp faktisk rigtig meget og gjorde, at hun turde rykke lidt på sig og give lidt pludren og smil.

Vi forsøgte også med en kasse, hun kunne sidde i, men heller ikke det med det helt store held. Hun syntes dog, at det var lidt hyggeligt, da hun kom op at stå, så der fik han vist nogle gode billeder.. eller det håber jeg.. nu må vi se. Vi kan først se dem fra på mandag, hmm…..

Outfittet blev i øvrigt hendes tylskørt fra London og hvidt pandebånd 😀

IMAG1319 (2)

So long lovers.. KYS!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fotografering - so what to wear?