Hip hip hurraaa, og en fødselsdato, der er ikke-eksisterende...

Verdens dårligste følgeton!

OH mi god altså! Har brugt hele formiddagen på at ringe rundt.

Havde hos Udbetaling Danmark fået oplyst, at min barsel ville slutte 21/2 – dvs. i lørdags. Mandag melder jeg mig derfor ledig hos jobcenter og A-kasse. I går var jeg så helt tilfældigt inde på borger.dk, og der stod jeg havde 3 uger tilbage!!!

Argh, som det første ringe til Udbetaling DK i dag, hvor damen først undrede sig, men ville ændre det hos dem, igen problemer i det. Derefter ringe til a-kassen og få annulleret blanketen om afsluttet barsel. Melde barsel hos jobcenteret igen – og lige ringe for god ordens skyld, så det ikke så for underligt ud i deres system.

Ringe til udbetaling DK et par gange mere med andre spørgsmål.

Og så, pludselig ringer telefonen. Jeg kan genkende nummeret, det er – trommevirvel, tadadaaa – udbetaling DK. Hun fortæller mig, at det altså var korrekt nok, min barsel sluttede i lørdags. Det er en fejl inde hos borger.dk.

Flot!

Ringe rundt endnu engang… aaaaargh!

Selv hvis de ringer og siger “næh du har sørme fortsat 3 uger”, så tror jeg sgu jeg siger skid hul i dem, og bare fortsætter som ledig..

Om lidt kommer sundhedsplejersken, det er forhåbentlig lidt mere muntert 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hip hip hurraaa, og en fødselsdato, der er ikke-eksisterende...