Grammatik- og stavefejl #1 (for der kommer garanteret flere af den slags)

Hip hip hurraaa, og en fødselsdato, der er ikke-eksisterende…

IMAG0878 (2)Yay, det er blevet min fødselsdagsuge 😀 Eller lur mig om der ikke bliver særlig meget uge over det i år, dels pga. barn, men også pga. arbejdsløshed. Det er lissom om, der ikke er så mange at fejre med. Ligesom sidste år. Der blev der heller ikke meget uge over den, pga. graviditet – og arbejdsløshed :/

Nå, men det bliver i hvert fald fødselsdagsweekend, hvor jeg fredag har fået lov til at komme ud og få drinks med to veninder, og så “rigtig” fødselsdag søndag med hele familien, hvor forberedelserne er godt i gang. Puh..

Jeg har egentlig ikke fødselsdag før næste år, så jeg giver altid ekstra gas som kompensation, de år jeg ikke har fødselsdag. Hvert fjerde år, når jeg så faktisk har fødselsdag, ja så giver jeg den også ekstra gas. Haha spørg om min kæreste hader, når jeg har fødselsdag 😉 Han forstår slet ikke al den palaver..

Og hvor mange fødselsdage er vi så efterhånden kommet op på?

7,75 ! Så må I selv regne detaljerne ud 😉

So long lovers.. KYS!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grammatik- og stavefejl #1 (for der kommer garanteret flere af den slags)