Endelig et par guldsko!

Skulle man overveje at flytte..?

Jeg er udpræget Østerbro-pige; jeg er født her, har gået i vuggestue og børnehave her, og det er det eneste sted i Kbh., jeg har boet. Jeg har faktisk aldrig troet, jeg ville få lysten til at flytte et andet sted hen, især fordi det er ret fine lejligheder, der er i vores kompleks og til en mere end overkommelig pris. Så Østerbro er ligesom bare blevet mit hood!

Indtil i går, da det slog mig, at jeg fortsat betaler til KAB og at de jo faktisk har boliger über alles. Og måske kunne jeg godt tænke mig en lejlighed i to etager, som min bror og svigerinde har. Det lugter jo lidt af hus, dog uden al besværet.

Så efter en hurtig søgning er jeg faldet over Bakkehusene i NV. De er så under noget, der hedder Parlamentariske Selskaber og deres ventelister er pt. lukkede, så foreløbig sker der vist ikke mere i den sag. Men hold op, hvor jeg synes husene og omgivelserne ser hyggelige ud. Og så i København – amen altså 😀

0101-1_1 0101-1_2 0101-1_3

Heldigvis haster det ikke med at få noget større og vi er også stadig meget glad for vores nuværende bolig samt området. SÅ for nu lader vi det være ved drømmene!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig et par guldsko!